DomateDomate


Kultivimi i domates përbëhet nga tri faza sezonale, që nga koha e dimrit deri në verë. Gjatë kësaj periudhe, ne ofrojmë domate në të gjitha varietetet e saj dhe me cilësi të lartë dhe standardeve të certifikuara.

Disponueshmëria: